|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
расширенный поиск |
|
|
|
|
Процессы в пищевой промышленности *Включая гигиену и безопасность пищевых продуктов
Фильтр по статусу:
Найдено: 10 документов | Страницы: 1 |
Заказ можно оформить только на действующие документы, у которых проставлена цена. Счет действителен к оплате в течение 10 рабочих дней.
Обозначение | Заглавие на русском языке | Статус | Язык документа | Цена (с НДС 20%) в рублях |
|
Hygienic standard for fried food
|
Published |
На языке оригинала
|
1382,00
|
|
|
General quality for moon cake
|
Published |
На языке оригинала
|
2477,00
|
|
|
Food safety management systems - Requirements for any organization in the food chain
|
Published |
На языке оригинала
|
3398,00
|
|
|
Food safety management systems - Guidance on the application of GB/T 22000-2006
|
Published |
На языке оригинала
|
2189,00
|
|
|
Code of practice for salted fish
|
Published |
На языке оригинала
|
1382,00
|
|
|
Speciality agriculture—Basic terms
|
Published |
На языке оригинала
|
1382,00
|
|
|
General technical specification for quality control of foods treated by high pressure processing
|
Published |
На языке оригинала
|
1382,00
|
|
|
Code on quality and safety control of eel products for export
|
Published |
На языке оригинала
|
2189,00
|
|
|
Code on quality and safety control of tea for export
|
Published |
На языке оригинала
|
2189,00
|
|
|
Code on quality and safety control of vegetable for export
|
Published |
На языке оригинала
|
1786,00
|
|
Страницы: 1 |
|
|